Een team met
een ambitieuze missie

GZ-Punt: Innoveren = uitproberen

Werken bij GZ-Punt betekent je aansluiten bij een nieuw, jong, tikje idealistisch, eigenwijs en gedreven team, wat een innovatieve beweging in de GZ-branche realiseert. Er wordt hard en enthousiast gepionierd. Dat betekent ook wel eens ‘trial and error’. Daarmee bedoelen we, niet alles kan in 1 keer 100% goed zijn of goed gaan. Opzetten, evalueren, bijsturen en dan staat er een verbeterde versie. Stilstand is achteruitgang. Dus probeer iets nieuws en ‘GO’. En vergeet onderweg niet af en toe te lachen en je collega’s het leven ‘zuur’ te maken. Oftewel we zijn niet vies van een goede grap, we moeten onszelf ook weer niet te serieus nemen tenslotte ;-).

GZ-Punt: onze kernwaarden

h

Impactvol

We stellen onszelf gedurende de dag en week geregeld de vraag: draagt wat ik nu doe bij aan het bereiken van ons uiteindelijke doel? Innovatie van de GZ is de enige manier om Nederlanders veerkrachtiger te laten worden en waardoor zorg toegankelijk en betaalbaar blijft. Vraag naar en aanbod van positieve gezondheidszorg digitaal versnellen evenals faciliteren offline verbinding met elkaar te maken.

Toegankelijk

We creëren zowel online als offline laagdrempelig toegankelijke ontmoetingsplekken voor mensen. Geen kantoren meer, maar GZ-Punt ‘hubs’. Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Er is geen psycholoog die zelf nooit hulp nodig heeft gehad. Dus we gebruiken ook een andere taal en hebben het waar mogelijk niet meer over cliënt en psycholoog. Dat creëert afstand. We zijn allemaal mensen met een hulpvraag op zijn tijd.

Verbindend

Omdat we allemaal dezelfde missie hebben, namelijk meer veerkrachtige Nederlanders en kortere wachttijden in de GZ, werkt dat verbindend. Iedereen binnen het ecosysteem van GZ-Punt werkt naar hetzelfde doel toe en is een pionier. Want we weten nog niet wat de uitkomst is of tot in de details hoe we er gaan komen. Maar dat we er gaan komen, daar geloven we heilig in en dat vuur zie je in ieders ogen.

Activerend

Niet te lang denken, in de actie. De gezamenlijke missie wakkert de pioniersmentaliteit in ons allemaal aan. Hoe kunnen we elkaar helpen bij het bereiken van onze missie? Focus op je eigen werk en tegelijkertijd elkaar alert houden en activeren om nieuwe, haalbare en vooral vernieuwende ideeën te bedenken en uit te voeren. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg tenslotte.

Collega’s 

Het meest kenmerkend van GZ-Punt collega’s is toch wel ieders pioniers mentaliteit. Daarnaast verbindt het hebben van de gezamenlijke missie om Nederlanders veerkrachtiger te laten zijn, waardoor zorg toegankelijk en betaalbaar blijft. We werken graag zelfsturend en leggen verantwoordelijkheid het liefst zo laag mogelijk in de organisatie. Met regelmaat plannen we iets gezelligs met elkaar zoals sporten op een van onze GZ-Hubs, lunch wandelingen naar buiten of een team uitje.

 

Partners

Onze partners noemen we ook collega’s, omdat we zo intensief met elkaar samenwerken om vanuit co-creatie onze GZ-Community te bouwen. Je treft ze dan ook gewoon op dezelfde locaties als waar GZ-Punters werken. Alles loopt door elkaar heen, waardoor een levendige dynamiek ontstaat. Zo hebben wij een IT-partner welke zowel het digitale platform GZ-Plein, alle klanten, systemen en content die daarop ontsloten moeten worden faciliteert, als al onze digitale werkplekken. En dat worden er steeds meer. Een complexe taak dus.

Klanten

Omdat we samen met onze klanten intensief bouwen aan onze GZ-Community en we hen ontzorgen met operationele diensten, zoals (digitale) werkplekken, recruitment en positieve gezondheid Hubs, ontstaat ook hierin echt een collegiale band. We helpen elkaar om te groeien. Het leuke is dat onder deze klant collega’s een diversiteit aan zorgaanbod bestaat. Dit varieert van yoga, sport, mindfulness, voedingsdeskundigen tot schuldhulpverlening, psychologen en psychiaters. Kortom, alles wat je als mens nodig kunt hebben aan (zelf)zorg voor je geest en lijf.

Jij aan het stuur

Omdat onze community de volgende jaren zal blijven groeien, blijft je rol ook steeds veranderen. We brengen samen in kaart waar je nu staat en waar je je naartoe wilt ontwikkelen. Jij staat aan het stuur, wij faciliteren.